CAFETARIA HATERT

CAFETARIA HATERT Lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 912 beoordelingen
9 jul 2020 om 20:28 Eten is lekker alleen jammer dat het een uur duurde terwijl er 45 min Max stond maar kan gebeuren
9 jul 2020 om 17:00 Veel sneller dan de voor af aangegeven, 20 minuten ipv bijna 50! Super. Eten smaakte net als de vorige keer top!
6 jul 2020 om 0:21 Het was heerlijk wat een top tent! Hier ga ik 100% vaker bestellen.
5 jul 2020 om 22:40 Friet was doorgebakken hard zonder inhoud.. leek alsof het 2x was gebakken, kaas op kapsalon zag er raar uit en had een andere smaak dan normaal. Bezorgers altijd even vriendelijk!! We zijn ziek geworden van de paar hapjes van t vette eten
4 jul 2020 om 20:42 Bestelling werd helaas met verkeerde saus geleverd.
4 jul 2020 om 19:01 Fantastisch. Lekker, warm en op tijd. Vriendelijke bezorging.
3 jul 2020 om 7:35 Eten niet te vreten ik nam een hap en gelijk alles uit gekotst bedorf eten lijkt wel bij elkaar geraapt zooitje net uit se vuilnisbak gehaald en in de bakje gedaan en de friet was niet gebakken enorm rauw bestel hier niks mensen!!! Want je gaat de schip i
2 jul 2020 om 8:27 Cola vergeten :(
27 jun 2020 om 20:28 Te laat bezorgd Het eten was te koud Geen smaak bij frietjes Geen kruiden bij de shoarma Geen zout op het eten Kapsalon was wel lekker.
27 jun 2020 om 16:17 om eerlijk te zijn lag deze keer (gisteravond) de halve (letterlijk) milkshake verspreid door het zakje. In ‘t verleden heb ik een betere ervaring gehad met deze friettent.
24 jun 2020 om 21:39 Volgende keer graag vorkjes erbij
22 jun 2020 om 21:13 Alweer top en snel