CAFETARIA HATERT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1741 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Hatert. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 21:18 81 minuten wachten op lauwe friet met een bakje kipnuggets, is mij iets te gortig.. De bezorger zelf was wel vriendelijk.
2 dec 2022 om 20:30 Eten was redelijk, maar wat ik besteld en betaald heb, dat zat er niet bij, en dat was het stoofvlees, maar ik heb er wel voor betaald............en ik bestel best veel bij jullie en altijd tegen de 20 euro maar ik heb maar 1x blikje drinken gehad??
2 dec 2022 om 20:03 Altijd goed en op tijd! Ook vandaag weer helemaal top. Alleen Pepsi vergeten. Ze waren bereid deze extra te komen brengen, maar na overleg besloten om het bij de volgende bestelling kosteloos te krijgen. Een hele rit voor 1 drankje vond ik onzin.
26 nov 2022 om 8:44 Super lekker eten en snel levering dankjewel
24 nov 2022 om 19:20 Precies op tijd bezorgd en netjes opmerking gelezen door de bezorger en eten warm en lekker
23 nov 2022 om 19:27 Niet meer zoals het was helaas.Eten te koud.Was altijd prima,maar wat er verandert is? Jammer.
21 nov 2022 om 20:08 Het duurde ruim 80 minuten. De snacks wel knapperig maar wat Smakeloos. Niet heel vriendelijke bezorger.
16 nov 2022 om 20:00 Slecht kapsalon doner veel te pittig vlees dat is echt geen doner friet was veel te rauw pasta tonno waardeloos bijna geen saus en weinig groenten erin die groenten die je erbij krijgt lijkt maand over datum dus ik bestel NIKS MEER BIJ JULLIE STOMME
16 nov 2022 om 0:43 Saté burgers en Vlaamse friet was zalig.
13 nov 2022 om 19:06 Was weer heerlijk en goed
13 nov 2022 om 18:29 Zoals altijd; Top! Deze keer geen ketchup of curry waar ik ook om vroeg, super! :D Dank je wel weer, Cafetaria Hatert!
12 nov 2022 om 20:29 Eten duurde 1uur en 50 minuten voordat het er was